MENU
Galvenie » 2016 » Decembris » 8 » Skrīveri apspēlē čempionāta līderus, sagādājot pretiniekiem pirmo zaudējumu
11:51
Skrīveri apspēlē čempionāta līderus, sagādājot pretiniekiem pirmo zaudējumu

7. decembrī turpinājās Aizkraukles novada čempionāts telpu futbolā (ANČTF) 2016/2017 ar divām ceturtās kārtas spēlēm.

Pirmajā vakara spēlē tikās „Skrīveri” un „StepTrans”. Abas komandas nebija ieradušās labākajos sastāvos. StepTrans vienībai iztrūka aizsardzības balsts Andrejs Ostvalds un uzbrucējs Reinis Bečs. Skrīveriem nebija divi no rezultatīvākajiem spēlētājiem (Andis Litovskis un Aleksis Ļebedevs), kā arī aizsardzības speciālists Gatis Muižnieks.  Taču Skrīveriem, uz savu pirmo spēli tika tās labākais vārtsargs Artūrs Reidzāns. Pirmais puslaiks tika aizvadīts samērā līdzīgā spēlē, ar nelielu Skrīveru pārsvaru bīstamajos uzbrukumos. StepTrans vienībai bija manāms A.Ostavalda trūkums aizsardzībā. Komanda vairākkārt nedroši nospēlēja aizsardzībā, kur vienā no epizodēm, pēc Skrīveriešu komandas kapteiņa Gunta Rūzes sitiena, StepTrans vārtus glāba tikai vārtu stabs. Otrajā puslaikā Skrīveri nospēlēja pārliecinošāk, izmantojot savas iespējas. 6.minūtē, ar reidu pa labo malu, rezultātu atklāja Skrīveri, kad precīzs bija Jānis Kokins (1:0). Pēc pāris minūtēm Skrīveri rezultātu dubultoja. Neveiksmīgi StepTrans vārtos nospēlēja Vadims Strikica, kas pēc Mārtiņa Dāvidnieka sitiena, bumbu pats ievirzīja savos vārtos (2:0). Puslaika 14. minūte Skrīveri guva trešos vārtus, kad precīzs, pēc sānu auta izspēles, bija Ainārs Ervīns Balodis (3:0). StepTrans vienībai bija labas iespējas gūt vārtus no soda sitieniem, kuri bija tuvu soda laukumam, taču visas izspēles bija nesekmīgas. Pašās spēles beigās, kad Skrīveriem bija vairākas kļūdas aizsardzībā, StepTrans varēja gūt goda vārtus, taču nesekmējās ar realizāciju. Skrīveriem pārliecinoši, savā pirmajā spēlē, vārtos darbojās Artūrs Reidzāns, kurš tā arī palika nepārspēts. Skrīveri izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:0, sarūpējot StepTrans vienībai pirmo zaudējumu.

Otrajā spēlē tikās divas komandas, kas līdz šim nebija izcīnījušas uzvaras t.i. „Pļaviņas DM” pret „FC Aizkraukle”. Abas komandas ir jaunākās turnīrā. Uzvaru saistošā un līdzīgā spēlē ar minimālu rezultātu 2:1 izcīnīja FC Aizkraukle.

Jāatzīmē, ka šīs kārtas spēles, salīdzinot ar iepriekšējo, tika aizvadītas mierīgi, bez rupjībām. Tika parādīta tikai viena dzeltenā kartiņa.  Tam par pamatu varbūt ir tas, ka šo kārtu tiesāja jauns galvenais tiesnesis un nespēlēja līdz šim rupjākā komanda Koknese.

Čempionāta 5. kārtā 14. decembrī tiks aizvadītas pēdējās pirmā apļa spēles. Pirmajā spēlē plkst. 19:30 tiksies “FC Aizkrauke” pret „Skrīveriem”. Otrajā spēlē plkst. 20:30 tiksies “Koknese” pret „Pļaviņām DM”.

 

4. Kārtas rezultāti

 StepTrans – Skrīveri 0:3 (0:0)

Komandu sastāvi

Skrīveri (Guntis Rūze, Ainārs Mičulis, Ainārs-Ervīns Balodis, Jānis Kokins, Mārtiņš Dāvidnieks, Rolands Dūda, Artūrs Reidzāns)

StepTrans (Edgars Jankovksis, Vadims Strikica, Andis Grandāns, Deniss Ignatjevs, Mareks Vorobejs, Aleksandrs Zvidriņš, Artūrs Golubeckis, Mārcis Bīmanis, A.Stecs)

Vārtus guva:

 Jānis Kokins 1:0 “Skrīveri” (2.puslaika 6.min)

 Mārtiņš Dāvidnieks 2:0 “Skrīveri” (2.puslaika 8.min)

 Ainārs Ervīns Balodis 3:0 “Skrīveri” (2.puslaika 14.min)

 Rolands Dūda “Skrīveri”

 

 Pļaviņas DM –  FC Aizkraukle 1:2 (0:1)

Komandu sastāvi

Pļaviņas DM (Staņislavs Koreškovs, Jānis Īvāns, Norberts Mickevičs, Hārdijs Mickevičs, Mārdijs Mickevičs, Ilmārs Taškāns, Vladislavs Troška, Aivis Jokums, Genādijs Circins, Rolands Prohorovs, Kristers Vanags, Andris Rāviņš, Staņislavs Molčanovs)

FC Aizkraukle (Jānis Laiviņš, Roberts Gžibovskis, Māris Arcihovičs, Roberts Tumeļkāns, Matīss Indričš, Reinis Brenards, Ralfs Veinbergs, Egīl Čipa-Ziemelis, Matīss Caunītis, Andis Cibiņš)

Vārtus guva:

 Roberts Tumeļkāns 1:0 “FC Aizkraukle” (1.puslaika 18.min)

 Rolands Prohorovs 1:1 “Pļaviņas DM” (2.puslaika 1.min)

 Matīss Caunītis 2:1 “FC Aizkraukle” (2.puslaika 8.min)

 

5.kārta 14. decembris

plkst.1930         FC Aizkraukle – Skrīveri

plkst.2030            Koknese – Pļaviņas DM

 

Turnīra tabula

Nr.

Komanda

Spēles

Uzvaras

Neizšķirti

Zaudējumi

Vārti

+/-

Punkti

1

StepTrans

4

3

0

1

14:8

+6

9

2

Skrīveri

3

2

0

1

13:5

+8

6

3

Koknese

3

2

0

1

13:8

+5

6

4

FC Aizkraukle

3

1

0

2

4:10

-6

3

5

Pļaviņas DM

3

0

0

3

4:17

-13

0

 

FOTO no Staburaga šeit

Ar spēļu kalendāru un rezultātiem var iepazīties šeit

Ar komandu statistiku un kartiņu situāciju šeit

Ar čempionāta labākajiem vārtu guvējiem šeit

Skatījumu skaits: 1424 | Pievienoja: guncha21 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
ComForm">
avatar