MENU
Galvenie » 2016 » Aprīlis » 6 » Skrīveri cīnās Sējas novada telpu futbola čempionātā
15:27
Skrīveri cīnās Sējas novada telpu futbola čempionātā

2. aprīlī Skrīveru futbola komanda pirmo reizi viesojās Sējas novadā, kur tika aizvadīts Sējas novada futzāla čempionāta noslēdzošais 6. posms. Pēdējā posmā pieteikušās bija 8 komandas. Komandas tika sadalītas divās grupās pa 4 komandām. Skrīveri tika ielozēti spēcīgākajā grupā, kurā bija čempionāta līderi, kā arī otrās un ceturtās vietas īpašnieki. Spēles laiks bija 10 minūtes.

Skrīveri uz turnīru bija ieradušies 5 cilvēku sastāvā (bez maiņām): Guntis Rūze ar Oskaru Barviku rūpējās par aizsardzību, Mikus Laucenieks un Aleksis Ļebedevs cīnījās uzbrukumā, bet par vārtu drošību gādāja Artūrs Reidzāns.

Pirmajā cīņā bija jāmērojās spēkiem ar komandu “Tava mamma”, kas bija čempionāta līdervienība. Skrīveri izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:0. Otrajā spēlē Skrīveri ar rezultātu 1:0 apspēlēja čempionāta otro spēcīgāko vienību “Limbažu pagasts” un pirms pēdējās spēles jau nodrošināja uzvaru grupā. Pēdējā grupas spēlē Skrīveri atspēlējās un izcīnīja uzvaru ar 2:1 arī pret “Līgatnes Zenit”. Skrīveri grupā ieņēma pirmo vietu, “Tava mamma” – otro, “Līgatnes Zenit” – trešo un “Limbažu pagasts” – ceturto.

Tā kā Skrīveri izcīnīja pirmo vietu savā grupā, tad tālāk ceturtdaļfinālā pretī nāca otras grupas vājākā komanda “Ziemeļblāzma”. Skrīveri izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 2:0. Pusfinālā Skrīveri izcīnīja tikpat pārliecinoši un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:0. Finālā pretī stājās otrās grupas spēcīgākā komanda “RR”. Spēlējot bez maiņām Skrīveri bija paguruši, taču līdz spēles beigām prata nosargāt neizšķirtu 0:0. Uzvarētāju noskaidroja pēcspēles soda sitienos. Tajā precīzāki bija “RR”, kas realizēja visus trīs sitienus, taču “Skrīveri” pēdējā sitienā trāpīja pa vārtu stabu.

Skrīveri pirmo reizi spēlējot Sējas čempionātā nospēlēja godam – noslēdzošajā posmā izcīnot otro vietu.

Trešo vietu izcīnīja “Barons”, kas ar rezultātu 2:1 apspēlēja “Siguldas Būvmeistaru”.

Skatījumu skaits: 1099 | Pievienoja: guncha21 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
ComForm">
avatar