MENU
Galvenie » 2016 » Jūlijs » 20 » Skrīveri trešo spēli pēc kārtas nosargā savus vārtus neieņemtus un atņem punktus līderei
10:53
Skrīveri trešo spēli pēc kārtas nosargā savus vārtus neieņemtus un atņem punktus līderei

19. jūlijā ar divām spēlēm turpinājās Aizkraukles novada čempionāts minifutbolā 2016.

Pirmajā dienas spēlē cīņā par trešo vietu tikās Pļaviņas DM pret StepTrans. Abas komandas bija pastiprinājušas sastāvus. Spēle izvērtās spraiga un līdzvērtīga. Pļaviņas DM trīs reizes izvirzījās vadībā, taču StepTrans allaž prata atspēlēties. Un pēdējo reizi tas izdevās pēdējā uzbrukumā, kad tika panākts izlīdzinājums 3:3. Precīzs bija Mareks Vorobejs. Šis neizšķirts, cīņā par trešo vietu, vērtīgāks bija StepTrans vienībai, jo pirms pēdējās kārtas viņi saglabā divu punktu pārsvaru pār Pļaviņas DM vienību.

Otrajā vakara spēlē tikās Skrīveri pret Poila. Skrīveri uz spēli bija ieradušies sekojošā sastāvā (Guntis Rūze, Gatis Muižnieks, Mārtiņš Dāvidnieks, Oskars Barviks, Arvis Upīts, Ainārs Ervīns Balodis, Jānis Jasaitis, Aleksis Ļebedevs, Andris Gutāns, vārtos Jānis Beinārs). Tika aizvadīta divu līdzvērtīgu komandu cīņa. Komandas spēles gaitā izveidoja labas vārtu gūšanas iespējas. Bumbas kontrole bija līdzīga, izņemot spēles pēdējās 5 minūtes, kad Skrīveri iespieda Poilu savā laukuma pusē. Skrīveriem bija vairākas labas iespējas beigās izraut uzvaru, taču mazliet pietrūka. Spēle beidzās 0:0. Šī bija pirmā spēle, kurā Skrīveri līderiem atņēma punktus. Pļaviņām, lai izcīnītu trešo vietu, pēdējās kārtas pirmajā spēlē jācer uz Skrīveriešu uzvaru un pašiem pēdējā spēlē jāapspēlē Poilu.

Nākamnedēļ būs noslēdzošās spēles. Plkst. 19:00 tiksies Skrīveri pret StepTrans un plkst. 20:00 Poila pret Pļaviņām DM.


8. Kārtas rezultāti

Skrīveri –  Poila 0:0 (0:0)

 Artūrs Zelmenis “Poila”

 Pļaviņas DM –  StepTrans 3:3 (1:1)

Vārtus guva:

 … “Pļaviņas DM” 1:0 (1.puslaiks)

 Pļaviņas DM savos vārtos 1:1 „StepTrans” (1.puslaiks)

 Mārcis Rūtiņš 2:1 „Pļaviņas DM” (2.puslaiks)

 E.Jankovskis 2:2 „StepTrans” (2.puslaiks)

 Mārcis Rūtiņš 3:2 „Pļaviņas DM” (2.puslaiks)

 Mareks Vorobejs 3:3 „StepTrans” (2.puslaiks)

 D.Savickis “StepTrans”

 Maksims Podziava “StepTrans”

 

26. jūlijs

PLKST. 19-00 STEP TRANS – SKRĪVERI

PLKST. 20-00 PĻAVIŅAS DM – POILA

 

Turnīra tabula

Nr.

Komanda

Spēles

Uzvaras

Neizšķirti

Zaudējumi

Vārti

+/-

Punkti

1

Poila

8

7

1

0

24:5

+19

22

2

Skrīveri

8

4

2

2

18:9

+9

14

3

StepTrans

8

1

2

5

11:23

-12

5

4

Pļaviņas DM

8

0

3

5

9:25

-16

3

FOTO no Staburaga šeit

Ar spēļu kalendāru un rezultātiem var iepazīties šeit

Ar kartiņu situāciju šeit

Ar čempionāta labākajiem vārtu guvējiem šeit

Skatījumu skaits: 1475 | Pievienoja: guncha21 | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 14
avatar
14
Man pat patīk šīs diskusijas pēc spēles,
pierāda cik ļoti nav vienalga,
un pēc kādas atzinības spēlētāji tiecās vietējā čempī.

Es personīgi redzēju tikai Zelmaņa štangu, (gjau biju neuzmanīgs)
avatar
5
Strik, valodu jāiemācās riktīgāk vai mazāk jādzer. Tad sapratīsi ko nozīmē "atņem punktus". Bet nu šoreiz vēl paskaidrošu: Jūs no spēles paņēmāt cik punktus? Vienu nevis trīs, vai ne tā? Tātad Skrīveri Jums atņēma punktus, jo Jūs neizcīnījāt uzvaru. Te nevienā brīdī nav runa, ka tas kaut ko izšķīra. Runa ir par to, ka Jūs nepaņēmāt 3 punktus! Kas tur ko nesaprast?

P.S skatoties pēc Poilistu aktivitātes te un sociālajos tīklos var secināt vienu-80% komandas ir gatavais bērnu dārzs, kaut gan spēlē visi pilngadīgie un pat 30 gadīgie. Vienā spēlē nospēlē neizšķirtu un sāk kaut ko skandalēt.
avatar
-2Spam
8
Ja 2-3 cilveki no komandas sociālajos tīklos pauž viedokli, vai tas ir 80% ??

Vajag atcerēties ka "gatavajam bērnu dārzam" Skrīveri ir regulārs punktu donors, un tas, ka tiek pausts viedoklis par diezgan neprecīzu spēles atskatu ir tikai normāli, jo nevienam taču nepatīk, ka viņus noniecina.

Šaubos ka "skandāls" ir dēļ viena punkta, drīzāķ dēļ tā, ka katru reizi pēc raksta izlasīšanas rodas iespaids, ka skrīveri kontrolē spēli, bet nevar uzvarēt, lai arī skaidri redzams, ka tie kas saprot kautko no futbola, nevar nepamanīt, ka reuzltāts vienmēr ir likumsakarīgs spēles gaitai.
avatar
1
10
Par ko jūs kas kaut ko saprot no futbola vadim un 222 cepaties. es saprotu ka jums ir nepatīkami ka neizcīnījāt visas uzvaras. un rakstu apskatos es nevienu nenoniecinu. ja jau jums nepatīk tad varat veidot savu mājaslapu un veidot rakstu kā jums patīk. Piemēram ar virsrakstiem: "Vadims lielisks", "poila plosās" cool
avatar
13
Pilnībā piekrītu!!! Aiziet, cepiet savu lapu un rakstat ko gribat! Vai smadzene tam ir par īsu??? Šī lapa nekādā aspektā nav turnīra oficiālā lapa, galu galā nosaukums jau vien pasaka priekšā kā lapa šī ir.
avatar
11
Spēles apraksts ir pat ļoti precīzs! Tas, ka nemākat lasīt un uztvert apraksta kopskatu, bet lasat un domu saprotat tikai viena teikuma ietvaros gan rada problēmas. Kurā brīdī kāds tiek noniecināts?

Citējo: "Tika aizvadīta divu līdzvērtīgu komandu cīņa. Komandas spēles gaitā izveidoja labas vārtu gūšanas iespējas. Bumbas kontrole bija līdzīga, izņemot spēles pēdējās 5 minūtes, kad Skrīveri iespieda Poilu savā laukuma pusē. Skrīveriem bija vairākas labas iespējas beigās izraut uzvaru, taču mazliet pietrūka. Spēle beidzās 0:0. Šī bija pirmā spēle, kurā Skrīveri līderiem atņēma punktus." Tas ko es saprotu no šīs rindkopas-spēle bija līdzīga abiem bija līdzīgi momenti. Te neviena brīdī nepasaka, ka kāds bija niecībai ko vel nē. Pēdējās 5 min Skrīveriem bija labi momenti. Un vai tad tā nebija??? Pēdējās 5min Poila tikai atsitās. Jā, varbūt precīzāk būtu bijis, ka rakstītu apmēram tā, ka pirmajā puslaikā Poilai bija liels pārsvars un 2. puslaika atkal vairāk iniciatīva bija Skrīveriem un beigās arī bija labi momenti, lai izrautu uzvaru...

Es nesaprotu ko Jūs te čīkstat Poilisti? Tiešām nevarat pārdzīvot, ka šo turnīru nepabeidzāt ar visām uzvarām vai kas ir? Nu nebijāt Jūs tik pārāki kā Jums šķiet!
avatar
-2Spam
2
spriezu pec momentiem lidziga gan vinja nebija!
avatar
1
4
Momenti jums bija, bet mūsu vārtusargam tas problēmas nesagādāja!
avatar
-2Spam
6
neizmirsti ka 4 stangas bija ! un jusu momenti nekad man nesakadaproblemas :P biggrin cool
avatar
1
7
4 štangas jau nu noteikti nebija! un sitiens pa štangu ir neprecīzs sitiens cool
avatar
12
4 štangas varbūt bija pa visam 3 savstarpējām spēlēm, nevis pēdējā! Atkal kāds bija dzēris, laikam!
avatar
9
lielākā daļa sitienu, kurus izpildija komanda Poila, tika atsisti vārtusargam priekšā, vai ar grūtībām aizvirzīti aiz gala līnijas, un rokās fiksēti sitieni bija maz, tapec nevaretu teikt, ka nesagādāja nekādas problēmas. happy
avatar
-2Spam
1
Tika aizvadīta divu līdzvērtīgu komandu cīņa. Komandas spēles gaitā izveidoja labas vārtu gūšanas iespējas. Bumbas kontrole bija līdzīga, izņemot spēles pēdējās 5 minūtes, kad Skrīveri iespieda Poilu savā laukuma pusē. Skrīveriem bija vairākas labas iespējas beigās izraut uzvaru, taču mazliet pietrūka. Spēle beidzās 0:0. Šī bija pirmā spēle, kurā Skrīveri līderiem atņēma punktus. Pļaviņām, lai izcīnītu trešo vietu, pēdējās kārtas pirmajā spēlē jācer uz Skrīveriešu uzvaru un pašiem pēdējā spēlē jāapspēlē Poilu. ka var atnemt mums punktus ,,ja viss jau izskirts??!!
avatar
1
3
Kāpēc nevar? Kas tad notika pēdējā spēlē?
ComForm">
avatar